Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden og foretage målrettet markedsføring. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere

Close

Looking for our international site?

Click here
Close

SÆLG PÅ EVERCLASSIC

Sælg på auktion  Sælg via annonce  Vurdering  Sådan sælger du din vare bedst  Hvad kan jeg sælge?  
EVERCLASSIC app  Kommissionssalg  HøflighedskodeksSælg på auktion

Velkommen til EVERCLASSIC.COM from EVERCLASSIC on Vimeo.Det er nemt og hurtigt at sælge på auktion på EVERCLASSIC.COM. Download EVERCLASSIC app og kom i gang med det samme. 


1. Opret din auktion, tilføj billeder, beskriv det du vil sælge, angiv det beløb du håber at få for varen og om du ønsker en mindstepris.
2. Send din auktion til godkendelse hos EVERCLASSIC. Vi vender hurtigt tilbage med endelig vurdering og startdato på din auktion.
3. Følg din auktion online og glæd dig til hammerslaget falder.


Du opretter selv auktioner hjemmefra

Hos EVERCLASSIC.COM er du dit eget auktionshus. Det er dig som udvælger varerne og opretter auktionerne hjemmefra. Du fotograferer, beskriver og angiver en forventet salgspris og om du ønsker en mindstepris. Alt foregår online og dine ting forbliver på din adresse under auktionen. Du får til gengæld samme rådgivning og vejledning angående prisfastsættelse, korrekt beskrivelse og andre spørgsmål. Salæret er 10 procent og intet andet. Intet salg – intet salær.


Godkendelse og auktionsstart

EVERCLASSIC modtager din auktion til godkendelse og gennemgår og forholder os til tekst, billeder og din forventede salgspris (din egen vurdering af varen). Vi vurderer varen og henvender os til dig, hvis vi synes, der er noget, der skal ændres lidt og sammen finder vi den bedste pris og præsentation. Når auktionen er klar, sender vi dig en mail og så har du 48 timer til at fortryde, hvis du alligevel ikke ønsker at igangsætte din auktion. Du fortryder din auktion i menuen Mine auktioner. Hvis du ikke foretager dig noget, starter auktionen automatisk 48 timer efter vores klarmelding og du kan så følge auktionen online og glæde dig til hammerslaget falder.


Auktionsudløb

En auktion løber i minimum 14 dage. Alle auktioner udløber mellem kl. 12.00 og kl. 22.00.


Udbetaling

Når hammerslaget er faldet, modtager EVERCLASSIC betaling fra køber. Det er så dig, som udleverer/sender den købte genstand til køber. Det er som udgangspunkt køber, der betaler transport/forsendelse. Vi udbetaler pengene til dig 10 dage efter du har udleveret varen til vinder af auktionen. EVERCLASSIC tager 10 procent i salær – der er ingen transaktionsomkostninger.


Mindstepris

”Mindstepris” er det lavest mulige hammerslag på auktionen. Alle auktioner starter på 50 kroner, men som sælger har du altid mulighed for at sætte en ”mindstepris”. Hvis du har en nedre grænse for, hvor lav en pris du vil sælge for, angiver du din mindstepris ved oprettelse af auktionen. Opnår auktionen ikke mindsteprisen, afsluttes den uden vinder. Et tydeligt skilt på auktionen viser hele tiden om mindsteprisen er opnået.


Support

Har du spørgsmål omkring auktioner, så kontakt os på info@everclassic.com eller på telefon +45 7199 0445. Prøv evt. vores Facebook-support .


LÆS MERE OM AUKTION HER 

OPRET AUKTION HER 
Sælg via annonceDu kan hurtigt og nemt oprette dine egne annoncer på EVERCLASSIC

1. Opret selv dine salgsannoncer, beskriv det du vil sælge og sæt selv prisen
2. Kommunikér med interesserede købere
3. I handler og du modtager betaling direkte fra køber.

Som bruger på EVERCLASSIC har du din egen side, hvor du kan administrere dine annoncer, besvare henvendelser, se favoritannoncer og meget mere.

Der er ingen transaktionsgebyrer. Den pris du sælger til, er også den pris, du modtager. Det er gratis at oprette sig som bruger på EVERCLASSIC.COM.

OPRET ANNONCE HER 
Vurdering


Vi vurderer helt gratis og uforpligtende alt det, du overvejer at sælge på auktion. Du skal blot oprette auktionen med billeder og beskrivelse, så vender vi tilbage indenfor 24 timer med vores vurdering af varen. Hvis ikke du ønsker at sælge på auktion med denne vurdering, skal du blot annullere auktionen indenfor 48 timer. Det gør du under ”Mine auktioner”.

OPRET AUKTION OG FÅ EN GRATIS VURDERING 


Du kan også skrive en mail til 
info@everclassic.com eller ring til os på 20259834 og få en snak om det du gerne vil have vurderet.

Sådan sælger du din vare bedst


1.
Tag et godt foto

Dine billeder siger alt. Sørg for at baggrunden er så rolig og hvid/ensfarvet som mulig. Fjern forstyrrende elementer. Tag dit foto i dagslys og uden blitz. Gå tilpas tæt på genstanden. Tag billeder af detaljer og andre ting, du gerne vil fremhæve ved varen. Er der små kantafslag eller ridser er det en god idé at vise det så tydeligt som muligt på billederne. Du kan uploade op til 5 billeder per annonce.

2. Beskriv din vare godt

Beskriv det du sælger. Beskriv skader eller fremhæv det, du elsker ved varen. Vær ærlig. Fortæl gerne historien bag. Hvor har du effekten fra og lignende historier. Ofte vil det også være en god idé at skrive mål på varen. Ved mindre ting som vaser etc. kan man evt. lægge en tændstikæske ved siden af, så størrelsesforholdet fremgår af billedet.

3. Sæt en fair pris

Det skal være sjovt at købe på EVERCLASSIC. Sæt derfor en fair pris, som både du og køber er glade for. Du kan også opfordre til, at komme med et bud på din vare. Disse kan skrives i kommentarfeltet.

4. Fremhæv din annonce

Boost din annonce og få ekstra opmærksomhed. Ved at tilkøbe vores boostpakker når du meget længere ud til brugerne og øger dine chancer for hurtigt salg.


Læs mere om BOOSTPAKKER
Hvad kan jeg sælge?


EVERCLASSIC.COM er en online handelsplads, hvor du kan købe og sælge møbler, brugskunst og design, som har en lødig kvalitet og en varig interesse. Hos EVERCLASSIC er det ikke prisen eller designerens navn, der er afgørende. Du kan sælge alt indenfor vores kategorier som har det, vi kalder ”sjæl og historie”. Det vil sige effekter, som på en eller anden måde er evigt aktuelle eller klassiske. Udover alle de velkendte klassikere fra Arne Jacobsen og alle de andre kendte arkitekter, så er glaskanden fra 60’erne, et teakbord fra 50’erne, en krenitskål fra 70’erne, også oplagte salgsemner på EVERCLASSIC.COM.

Bemærk: Indenfor for kunstværker og malerier sælger vi kun værker af bredt anerkendte kunstnere.

Du kan nedenfor se eksempler på effekter, du kan sælge på EVERCLASSIC.COM. Ellers er det nemt at klikke sig rundt på vores site og se hvad andre har til salg. Hvis du er i tvivl, kan du altid skrive til os på info@everclassic.com - vi svarer med det samme.


Læs mere om BETINGELSER HEREVERCLASSIC app

Det er spændende og sjovt at sælge på auktion og nu har vi gjort det rigtig nemt for dig at sælge via EVERCLASSICs nye app.

Gå ind på App Store og download app´en gratis. Det er hurtigt og nemt at tage billeder med mobilen og uploade dem direkte til EVERCLASSIC.COM. Du kan både oprette auktioner og fastpris annoncer i app'en eller blot gå på opdagelse i de mange klassikere, der er til salg.

Indtil videre kan app´en downloades til Apple devices. En version til android er under udvikling.


DOWNLOAD EVERCLASSIC APP 
Kommissionssalg

Vi kan også klare salget for dig. Ting der kan vurderes til en pris over 3000 kroner kan indleveres til EVERCLASSIC, som derefter fotograferer, beskriver og sælger din ting. Hvis vi sælger din vare, tager vi 20 procent af salgsprisen i salær. Hvis din vare ikke bliver solgt, betaler du ingenting. Kontakt os på info@everclassic.com eller på tlf.: 20259834.
Høflighedskodeks

1. Besvar dine henvendelser så hurtigt du kan
2. Brug et ordentligt og høfligt sprog i din kommunikation
3. Vær ærlig og oprigtig.

 

Arrow up