Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden og foretage målrettet markedsføring. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere

Close

Looking for our international site?

Click here
Close

OM EVERCLASSIC

EVERCLASSIC er en online handelsplads både for dig, som ønsker at sælge dine varer og for dig, som ønsker at købe alt indenfor møbler, kunst og design. For EVERCLASSIC er det essentielt, at de varer som er tilgængelige for vores købere, er design af lødig kvalitet og varig interesse. 

Vi har startet denne handelsplads, fordi vi elsker møbelklassikere, kunstindustri og godt design – og har arbejdet med det i mange år. Vi synes, at der mangler et ordentligt sted at sælge disse ting, uden at de drukner i babylegetøj, nyproduceret indbo og hjemmeproducerede produkter. 

Her er ingen høje salærer eller transaktionsgebyrer. Som sælger kan du selv bestemme mindsteprisen på dine effekter. Vi blander os ikke i handlen, men leverer blot en god platform med en base af både købere og sælgere.

Vores mål er at skabe en levende platform, der præsenterer de ting vi elsker højt fra deres allerbedste side. 
EVERCLASSIC skal inspirere både den rutinerede samler, men også dem der endnu ikke har kastet sig over danske møbelklassikere eller design. 

Vi vil være markedets mest nærværende handelsplads og vi vil være dem, som har branchens bedste service. 

Det er på høje tid, at der kommer en ny måde at handle på, som sætter kunderne og deres effekter i centrum. 
Det er vores mål med EVERCLASSIC.

Mange hilsner
Rasmus Warnke Nørregaard og Jacob Kam
Stiftere af EVERCLASSIC.COM
Arrow up