Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden og foretage målrettet markedsføring. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs mere

Close

Looking for our international site?

Click here
Close

KØB PÅ EVERCLASSIC

Køb på auktion  Køb via annonce  EVERCLASSIC app  Høflighedskodeks
Køb på auktionDu skal være oprettet som gratis bruger på EVERCLASSIC for at kunne byde på vores auktioner. Og har du en iPhone kan du downloade vores smarte APP her - det er hurtigt og nemt.

1. Byd på de auktioner, du ønsker.
2. Hvis det er dig som vinder auktionen, sendes der en vindermail umiddelbart efter hammerslag.
3. Du betaler din auktion til EVERCLASSIC.COM. Dvs. hammerslaget på varen plus de 10 procent i salær.
4. Vi sender dig oplysninger om sælger og du kan nu afhente den vundne auktion hos den pågældende sælger.


Når du byder på auktion

Vi holder dig hele tiden orienteret om auktionens forløb. Du vil modtage en e-mail, når du byder på en auktion, hvis du bliver overbudt og ved hammerslag.


Max-bud

Du kan med fordel benytte vores max-bud funktion. Ved at angive et max-bud, slipper du for at byde, hver gang du er overbudt. Max-bud byder automatisk op til det beløb, du angiver, som dit maksimale bud. Max-bud vil altid forsøge at give dig den laveste pris, men byder op til dit max-bud, hvis der er andre, der byder. Hvis der er flere, der lægger det samme max-bud gælder ”først-til-mølle”-princippet.


Mindstepris

Når du byder på en vare, kan du opleve at sælger har fastsat en mindstepris. Mindstepris er det bud, der på forhånd er fastsat som det lavest mulige hammerslag på auktionen. Opnår auktionen ikke mindsteprisen, afsluttes den uden vinder. På auktionen fremgår det tydeligt via et skilt om mindsteprisen er opnået.

Betaling

Hvis du er den heldige vinder af auktionen, betaler du hammerslagsprisen og de 10 procent i salær til EVERCLASSIC. Der er ingen transaktionsomkostninger. Du skal betale for varen inden 4 dage via vores online betalingssystem. Bemærk at du ikke kan betale fra telefonen, men kun fra PC/MAC. Log ind på EVERCLASSIC. Klik på dit brugernavn i øverste højre hjørne. Vælg menupunktet Auktioner. Klik på Vundne og klik Betal.

Oplever du problemer med betaling, så ring på 7199 0445 eller skriv til info@everclassic.com

Afhentning

Du modtager umiddelbart efter betalingen en e-mail med oplysninger vedr. afhentning af varen. Du skal afhente din vare inden for 5 dage eller kontakte sælger for nærmere aftale vedr. fragt. Det er som udgangspunkt dig som køber, der betaler transport/forsendelse. Du kan efter betaling nemt bestille tilbud på fragt af din vare ved at klikke på knappen Bestil transport under Vundne auktioner (betalte).


LÆS MERE OM BETINGELSER HER

GÅ TIL AUKTIONER 
Køb via annonce
Det er meget enkelt at købe via annoncer på EVERCLASSIC. Download EVERCLASSIC app. - det er hurtigt og nemt (app store logo).

1. Når du finder en vare du gerne vil købe, finder du sælgers kontaktinfo på den pågældende annonce.
2. Skriv en mail, ring eller kommentér på annoncen og vent på svar.
3. Bliv enige om prisen, betal og afhent dine vare.

Du betaler ingen gebyrer til EVERCLASSIC ved køb.


LÆS MERE OM BETINGELSER HER 

GÅ TIL ANNONCER EVERCLASSIC app


Det er spændende og sjovt at købe på auktion og nu har vi gjort det rigtig nemt for dig at købe via EVERCLASSICs nye app.

Gå ind på App Store og download app´en gratis. Det er hurtigt og nemt at byde på auktioner og følge med på mobilen. Vi orienterer dig løbende via e-mails, når du byder på en auktion, hvis du bliver overbudt og ved hammerslag. Fra app´en kan du hurtigt kommunikere med sælger via direkte links til sms-, opkalds-, eller besked-funktioner. Du kan også selv oprette auktioner og fastpris annoncer i app'en eller blot gå på opdagelse i de mange klassikere, der er til salg.

Indtil videre kan app´en downloades til Apple devices. En version til android er under udvikling.


DOWNLOAD EVERCLASSIC APP Høflighedskodeks

1. Starter du en dialog med sælger er det god skik at følge den til dørs 
2. Brug et ordenligt og høfligt sprog i din kommunikation
3. Vær ærlig og oprigtig.

Arrow up